Produkt został dodany do przechowalni - kliknij tutaj aby otworzyć przechowalnie
Produkt został usunięty z przechowalni
Wybrany produkt został dodany do koszyka
Wybrany produkt został usunięty z koszyka
Producenci


Opcje


Cena w innej walucie


Skontaktuj się z nami

F.H. Sklep Odzieżowy PINK Magdalena Rozdeba-Szymańska
07-200 Wyszków
Baśniowa 32

 
TEL. (29) 742-83-57

 

 

 


 
Czarek
Tel. 608-046-389

Informacje

Polityka prywatności

 
1.  Administratorem danych osobowych zbieranych za pośrednictwem strony www.pink.sklep.pl jest F.H. Sklep Odzieżowy PINK z siedzibą w Wyszkowie, przy ul. Baśniowej 32
 
2.  Korzystając ze Strony, jej użytkownik pozostaje anonimowy tak długo, jak sobie to życzy. Podanie przez Użytkownika danych osobowych może nastąpić w przypadku dokonywania rejestracji na Stronie i założenia konta lub w przypadku subskrypcji newslettera.
 
3.  W przypadku dokonania zakupów na Stronie Użytkownik zobowiązany jest do założenia Konta i podania następujących danych:
a) imię i nazwisko lub nazwa firmy,
b) adres e-mail,
c) adres wysyłkowy (kod pocztowy, miasto, adres)
d) numer telefonu
 
 4.  Dane podane w ust. 3 są niezbędne do prawidłowego dokonania zakupów na Stronie i jeżeli Użytkownik nie wyrazi dodatkowej zgody dane te nie będą wykorzystywane do celów marketingowych Administratora.
 
5.  Użytkownik może wyrazić zgodę na otrzymywanie informacji handlowych drogą elektroniczną. W ramach uzyskanej przez Użytkownika zgody Administrator może przesyłać na podany przez Użytkownika adres e-mail nesslettery oraz informacje o promocjach, konkursach i nowych informacjach publikowanych na Stronie, zaś na podany przez użytkownika numer telefonu komórkowego informacji o aktualnych promocjach w sklepie prowadzonym na Stronie.
 
6.  Użytkownik może w każdej chwili anulować otrzymywanie informacji handlowych poprzez wysłanie drogą mailową na adres sklep@pink.sklep.pl informacji o chęci rezygnacji z otrzymywania informacji handlowych z poziomu "Moje konto". Rezygnacja z subskrypcji nie jest jednoznaczna z usunięciem konta.
 
7.  Użytkownik może wyrazić zgodę na przetwarzanie podanych przez niego danych w celach marketingowych Administratora. W takim przypadku Użytkownik ma prawo do wglądu do ich treści, ich poprawiania a także żądania usunięcia podanych danych osobowych.
 
8.  Użytkownik może w każdej chwili zażądać usunięcia podanych przez niego danych osobowych poprzez wysłanie drogą mailową na adres sklep@pink.sklep.pl . W celu dokonania zakupów na Stronie Użytkownik zobowiązany będzie do założenia Konta.
 
9.  W przypadku zmiany danych osobowych Użytkownik zobowiązany jest do niezwłocznej aktualizacji danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym dostępnym na Stronie.
 
10.  Administrator dba o bezpieczeństwo udostępnionych danych, w szczególności przed dostępem osób nieupoważnionych. Administrator zapewnia wszystkim Użytkownikom, którzy przekażą swoje dane osobowe realizację uprawnień wynikających z ustawy z dnia 29 sierpnia 1997r o ochronie danych osobowych (Dz.U. z 2001r. nr 101, pozycja 926), w szczególności prawo wglądu do własnych danych, prawo żądania aktualizacji i usunięcia danych oraz prawo wniesienia sprzeciwu w przypadkach określonych w przepisach tej ustawy.
 
11. Wszystkie pytania i wątpliwości dotyczące Polityki Prywatności prosimy kierować na adres: sklep@pink.sklep.pl
 
 

 PINK SKLEP ONLINE

Witamy w naszym sklepie,w którym znajdą Państwo tanie ubrania damskie i męskie. Pink to sklep działający od 2001r. Odzież jaką oferujemy skierowana jest do aktywnych, młodych duchem kobiet jak i mężczyzn. Oferujemy cztery kolekcje podstawowe wiosna-lato, jesień-zima. Współpracujemy z polskimi firmami takimi jak "Cocomore", gdzie proponujemy zestawienia zarówno ofisowe, m.in. sukienki, żakiety, spodnie, spódnice, a także bardziej casualowe tuniki, swetry oversize, bluzki ... Firma "BB" jest naszą kolejną perełką dzięki której ubieramy od lat panie w najróżniejsze zestawienia damskich garniturów i  w bardzo szerokiej gamie kolorystycznej. Proponujemy również pozostałe nasze marki dzięki którym panie mogą nosić ubrania zgodne z aktualnymi trendami  dużych wybiegów. Odzież, którą sprzedajemy charakteryzuje się również wysoką jakością. Każdą stylizację można wzbogacić szeroką ofertą biżuterii, torebek oraz butów Vices jaką posiadamy. 


Zaprenumeruj nasz newsletter i bądź na bieżąco z promocjami
Gotowe Dodaj Usuń
Ważne informacje
Ilość produktów w ofercie : 1119 Ilość użytkowników online: 8


Copyright@VisualTechnologies 2014 Wszelkie prawa zastrzeżone, kopiowanie informacji zawartych na tej stronie zabronione
Operator serwisu F.H. Sklep Odzieżowy PINK Magdalena Rozdeba-Szymańska 07-200 Wyszków ul.Baśniowa 32